BLOG

La plataforma COM EL VALLÈS NO HI HA RES inaugura la seva agenda cultural aquest Nadal amb l’humor de Comandante Lara & CÍA

L’espectacle, que se celebrarà el 9 de desembre a l’Espai Tolrà de Castellar del Vallès, arribarà gratuïtament a totes les habitacions de l’hospital Parc Taulí de Sabadell. L’humor directe i arriscat de Luis Lara omplirà el recinte firal de l’Espai Tolrà de Castellar del Vallès i alhora arribarà, via streaming, a totes les habitacions al Parc Taulí de Sabadell, de manera que tots els pacients podran gaudir de l’espectacle gratuïtament a través del canal en obert de televisió de l’hospital. Es tracta d’una iniciativa promoguda per COM EL VALLÈS NO HI HA RES amb l’objectiu de retre homenatge al sector sanitari per la seva tasca durant la pandèmia i contribuir al mateix temps a fer més agradable l’estança de les persones ingressades en el centre.

Rafa Sánchez de ‘La Unión’ (17 de desembre) i ‘El Último Tributo’, concert homenatge a ‘El Último de la Fila’ (18 de desembre), completen el cartell. 

Rafa Sánchez, vocalista de ‘La Unión’ durant més de tres dècades, agafarà el relleu el divendres 17 de desembre a les 21h presentant, també a l’Espai Tolrà, el seu espectacle ‘El lobo hombre’, que farà vibrar el públic amb els seus grans èxits dels 80s i els 90s. I l’endemà, el 18 de desembre a les 21.30h, els fans d’‘El Último de la Fila’ podran gaudir d’un repàs per tota la discografia del duet format per Manolo García i Quimi Portet amb ‘El Último Tributo’, una de les millors bandes tribut del país que recuperarà els temes més emblemàtics de la mítica banda de pop-rock. Les entrades per a tots tres espectacles es poden adquirir a la web de COM EL VALLÈS NO HI HA RES (https://www.comelvallesnohihares.cat/). I, per completar la iniciativa de posar en valor el paper dels professionals sanitaris durant la pandèmia, tot els professionals sanitaris de la comarca del Vallès (Oriental i Occidental) podran gaudir d’un 5% descompte en la compra d’entrades per a qualsevol dels tres espectacles. Aquells que treballin als centres hospitalaris adherits a la promoció, poden aconseguir el codi de descompte a través de les intranets dels centres o bé dels seus departaments de comunicació. I tots aquells professionals que no treballin a cap dels hospitals adherits poden sol·licitar el codi a comunicacion@plato13music.com amb el número de col·legiat.

COMPRA D’ENTRADES: • https://www.comelvallesnohihares.cat/

. ORGANITZA: • Plató 13 Producciones S.L. per a la plataforma COM EL VALLÈS NO HI HA RES • Web: www.comelvallesnohihares.cat • Correu electrònic: comunicacion@plato13music.com ENTITATS COL·LABORADORES: • Hospital Parc Taulí de Sabadell • Ajuntament de Castellar del Vallès • Ninona Producciones