EL ÚLTIMO TRIBUTO

Finalitzat
Dissabte 18 de desembre | 21:30 h
Compartir
Afegir al calendari

Com si d'una ironia es tractés, o com si fos una al·lusió al mandat bíblic, un dels majors èxits collits en el panorama musical espanyol de tots els temps ha estat, sens dubte, a càrrec del grup EL ÚLTIMO DE LA FILA. La formació liderada per Manolo García juntament amb Quimi Portet, van aconseguir alçar-se com un dels grups de referència al nostre país, configurant la banda sonora de la joventut de molts de nosaltres, i els seus èxits segueixen estant vigents avui dia en totes les emissores de ràdio nacionals.

Per aquests motius, es van decidir ajuntar a Barcelona una sèrie de joves músics professionals, per retre l'homenatge que tant Manolo García com els seus nombrosos admiradors i incondicionals es mereixen. EL ÚLTIMO TRIBUTO va ser el nom que van escollir per a la formació, i des de 2007 que van iniciar la seva reeixida carrera, no han parat de recollir èxits a nivell nacional, sent nominada en 2012 als premis ARC de la música com a banda de millor gira de versions.

EL ÚLTIMO TRIBUTO és catalogat com una de les millors bandes tribut de país. Tots els que van gaudir de la música i les lletres de EL ÚLTIMO DE LA FILA en els anys vuitanta i noranta, i ho segueixen fent avui dia, tenen una cita obligada amb EL DARRER TRIBUT que ofereixen un repàs a tota la discografia de EL ÚLTIMO DE LA FILA i ens fa reviure una etapa màgica. El seu repertori ens transporta a través del temps i ens brinda l'oportunitat de tornar a gaudir dels temes més emblemàtics de la mítica banda de pop-rock espanyola.

L'èxit resideix en la seva potent directe, amb un so molt fidel a l'original en tots els seus matisos. La veu arriba a commoure als seguidors de MANOLO GARCÍA per la seva gran semblança. Ningú es queda igual després de l'experiència d'un concert de EL ÚLTIMO TRIBUTO.

Què no falti cap "manolero", que ningú s'ho perdi, perquè tampoc faltarà cap dels èxits de EL ÚLTIMO DE LA FILA!

Dissabte
18
des
Des de
19 €
Finalitzat