COM EL VALLÈS NO HI HA RES

La plataforma d'esdeveniments de la comarca del Vallès occidental.

 

Com tot gran projecte, neix d'un gran somni, una gran missió que volem complir; aconseguir que tots els esdeveniments socials, lúdics, musicals, culturals i esportius puguin tenir la major visibilitat per aconseguir que la nostra estimada comarca sigui un referent en l'organització i gaudeixi d'esdeveniments.

Per aconseguir-ho, hem creat aquesta plataforma tecnològica i juntament amb els nostres experts en màrqueting, comunicació i vendes, oferirem a empreses, ajuntaments, clubs i associacions la possibilitat d'incloure els seus esdeveniments i donar-los la major promoció perquè siguin un èxit. Estem creant un ecosistema on es promogui la nostra comarca, que sigui un lloc referent en el món dels esdeveniments, que posem en valor que COM EL VALLÈS (realment) NO HI HA RES.

Un dels nostres grans objectius és crear una comunitat de persones que coneguin de primera mà on seran els propers esdeveniments del seu interès, mitjançant les nostres línies de comunicació socials, la nostra extensa base de dades i els últims sistemes de big data i intel·ligència artificial farem que la experiència a l'hora d'oferir, comprar i assistir als esdeveniments de la comarca sigui inoblidable i perfecta.

Volem i aconseguirem a més a més, que els nostres comerços locals, les nostres institucions, les nostres ciutats puguin tenir visitants de totes les parts de món, volem i aconseguirem que moltes persones puguin gaudir de la nostra gastronomia i que tot això repercuteixi en l'economia de les nostres ciutats .

La nostra passió per viure experiències, juntament amb el nostre coneixement donen COM EL VALLÈS NO HI HA RES, Et vols unir al nostre somni?